28.5.10

DISPOSITIU ECLIPTICA 2009, El Santiago i la Nikka...


El 2009 va ser l’any que el dispositiu ECLIPTICA s’estrenà, amb les residències de deu dies de duració, amb la Nikka el mes de maig, i la del Santiago Latorre el mes de juny.
La Nikka durant aquells dies es va sentir especialment atreta per Jupiter i la música de les esferes. Una mostra d’això es el tema que va composar durant la seva residència que porta per títol el nom del planeta.
Alguns el link del blog on parla de la seva estada:
En Santiago Latorre va mostrar interès per una miscelània de temes, aquest asturià jove va fer gala d’un sistema de treball constant i molt obstinat, prova d’això és el seu segon disc que ha sortit a la llum aquest 2011, i que porta per títol ECLIPTICA. A la barra lateral d'aquest blog el podeu escoltar.
Aqui teniu algunes critiques i aparicions en la premsa digital:
Video musicat per Santiago Latorre.

El Congost del Clop from Jordi Girbén on Vimeo.
Els concerts, l’un al local social dels veïns de Castelltallat, i l’altre a l’interior de l’esglesia de Sant Miquel de Castelltallat es van celebrar en el context de la Festa Major de Castelltallat, la qual cosa ens va ser perjudicial, ja que coincideix amb la Mercè a Barcelona... això ens va “treure” públic potencial... de tot se n’apen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada