31.8.10

DISPOSITIU ECLIPTICA 2010

En el 2010 el dispositiu ECLIPTICA continuà amb la seva segona edició, aquest any ens van visitar la Shakira Benavides (Lucios Works Here) durant el mes de maig, i en Christian dergarabedian (Earzumba) durant el mes de juny, cadascun els seus 10 dies per endinsar-se en el mon de l’astronomia.

La Shakira es una dona que grava sons, sovint la veies micro en mà, amunt i avall, fes sol o plogués, d’aquí un tema que encara no està editat on es reproduïa el só del telescopi de Castelltallat, anomenat Lecciones nocturnas,que sembla que sera el títol de la seva nova producció.

Aqui l'enllaç del blog de la seva residència i per escoltar el tema del que us em parlat:

http://luciusdreamshere.blogspot.com/

Video musicat per Lucius Works Here.

En Christian és un home solitari, sovint marxava per les tardes a fer caminades durant hores, en el seu concert reproduïa sons extranys que més s’acostaren a la música ambient, producte d’aquell treball ha es el seu disc anomenat Ecliptica en format digital, a la barra lateral el teniu disponible per escoltar i baixar-lo, particularment m’agrada el segon tema.

Aqui el link del blog de la seva residència:

http://www.earzumba.com/

Video musicat per Earzumba.

Els concerts, es van celebrar en l’explanada de davant de la cúpula en una nit fosca i transparent i càlida de juliol, el canvi de data en el 2010 va ser tot un èxit!. Van assistir-hi unes 120 persones, enfront les 80 de l’any anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada