26.9.11

DEL 10 DE NOVEMBRE, AL 20 DE DESEMBRE 2011

A partir del 10 de novembre, i fins al 20 de desembre, restarà penjat un projecte nostre a la pàgina web www.verkami.com, aquest es l’enllaç:

http://www.verkami.com/projects/782-astronomia-tactil

Es tracta d'un projecte que somia acostar l’astronomia a persones amb ceguesa o amb deficiències visuals greus, un sector de públic que d’entrada té vedat l’accés a aquesta ciència, ja que el seu principal atractiu és visual.

ASTRIONOMIA TÀCTIL, es un projecte que compta amb l’assessorament de la ONCE.

En aquest termini de temps hem de procurar el màxim ressò possible... Com podreu veure a través d’aquest enllaç podeu comprar productes de divulgació a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat de forma anticipada, sense cap caducitat de cara als regals d’aquest Nadal o per vosaltres mateixos, a canvi amb aquests diners podrem tirar el projecte endavant.

Tanmateix us demanem si us plau, que feu la màxima difusió d’aquest esdeveniment al vostres amics, coneguts, veïns, familiars, companys de feina, o a les vostres xarxes socials, a través d’internet. Si entreu dins la pàgina del projecte a Verkami, trobareu un Widjet que podeu penjar al vostre blog, o la vostra web.

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada