4.7.12

Eclíptica 2012, La Maria (besneboda d'en Rodés), i l'Adrià


Aquest any 2012 hem celebrat la quarta edició del Dispositiu ECLÍPTICA, amb els artistes Maria Rodés, que ens va visitar el mes de juny, i l’Adrià Bofarull que va venir a fer la seva residència el mes de maig.

L’Adrià es un home amable i ple de sentit de l’humor, no va tenir tanta sort amb el cel com la Maria, però va poder fer diverses observacions... mostra gran interès pels sorolls estranys i així ho va demostrar quan va escoltar per primer cop els ritmes d’un quasar.

Aquí l'enllaç del seu blog: http://adriabofarull.blogspot.com.es/ per anar a la descripció de la seva residència heu de clickar en el menú “maig 2012”


Podem parlar de la Maria Rodés com una dona amb sort, va “enganxar” deu dies d’uns cels espectaculars, potser la millor de les seves nombroses observacions va ser la de matinada on vàrem poder gaudir d’una conjunció Venus, Júpiter excepcional. De la Maria m’agrada destacar el seu parentesc directe amb en Lluís Rodés, director de l’Observatori de l’Ebre i autor del llibre “El Firmamento”.


L’enllaç al blog de la seva residència es aquest: http://armoniasdelfirmamento.blogspot.com.es/

El concert es va fer el dia 21 de juliol, donat el poc temps per preparar-lo que va tenir la Maria, tant sols 20 dies, ens va tocar un primer tema trepidant, amb un so de veu que connectava directament amb el vast vuit Universal, i l’Adrià ens va oferir un recital de sons estranys a l’alçada del mes agosarat i llunyà pulsar.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada