7.10.12

Octubre 2012, cel profund, la Lluna... i el Sol.Diuen que la tardor es la primavera de l’hivern, la muntanya es comença a tenyir dels colors torrats característics, i per això us recomanem que arribeu una mica abans a la sessió, ja que l’Observatori gaudeix d’un entorn autènticament natural, i en podeu gaudir...


Com sempre us donarem una càlida benvinguda explicant-vos coses interessants, com la nostra mida comparada amb la de l’Univers o les explicacions que sempre us donem sobre que és el que veurem a traves de l’ocular del telescopi, i com podem aprofitar millor la llum que surt d’ell. També com es costum, amb l’ajut d’un potent làser, us ensenyarem les principals constel·lacions de l’època de l’any: Pegàs, Andròmeda, Peixos, Àries... el Triangle...

I després ja ens acostarem al telescopi de la cúpula per observar les profunditats del cel... M-27 anomenada també la nebulosa Dumbell, NGC-884 i 869 o el doble de Perseu, la galàxia d’Andròmeda o M-31, el cúmul globular M-15, son alguns exemples del que podem veure.

Recordeu que el cap de setmana del 20 i 21, tindrem quart creixent, i per tant, a més a més del cel profund, també podrem gaudir dels paisatges de la Lluna, o el del 27 i 28, on la Lluna serà plena i la gaudirem, junt amb objectes brillants del cel. 

Recordeu també que els diumenges a les 11 del mati fem el Taller del Sol, on podreu gaudir de les explosions solars amb el nostre filtre d'hidrogen alpha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada