1.12.12

Desembre 2012, després de la tempesta...Hem tingut un Novembre realment plujós, i ara, potser tocarà un desembre de cels propicis... tant com Júpiter, que aquest any està esplèndid (ja que el tenim molt proper, i es veiem molt gran), i que ara al desembre ja surt a l’hora d’iniciar les sessions. Sessions que comencem com sempre amb l’explicació habitual que us ajuda a situar-vos en el mon de l’astronomia.

Després de la també habitual sessió de làser, on us mostrem les constel·lacions del cel del moment, passem directament a l’interior de la cúpula des de on fem la observació pràctica, que constitueix la “cirera” del pastís.

En les sessions de desembre on, a última hora se’ns comença a obrir el preciós cel d’hivern, mentre que a primera hora encara no ens ha defugit el d’estiu.

Per tant, i depenent de la disposició del cel que tinguem més propici per a la observació, tant aviat podem apuntar el telescopi a Vega (l’estel més brillant de l’estiu), com a Sirius (el que més llueix a l’hivern), i tant aviat podrem observar la nebulosa anul·lar de la Lira, com la gran nebulosa d’Orió... el que si garantim, ja que son objectes ja culminats és la galàxia d’Andròmeda, les precioses Plèiades, el doble de Perseu... i evidentment del ja anomenat preciós Júpiter. I de la Lluna, quan hi sigui.


I la novetat del moment!, si fes núvol pugeu igualment!!! Fem una sessió inèdita que parla sobre la vida a l’Univers i la existència real o no dels extraterrestres i al acabar us regalem l’entrada gratuïta per un altre dia, es a dir, dues sessions diferents al preu d’una!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada