31.8.13

Setembre 2013, Venus en fase minvant...


Encetem el mes de setembre i s’acosta el cel de la tardor, per tant durant aquest mes començarem totes les sessions amb una prèvia planetària que ens permetrà observar Venus a la màxima alçada possible.


Després al nostre espai d’interpretació que es a la Rectoria us explicarem amb detall l’exposició “Les proporcions del sistema Solar” i us impartirem la xerrada inicial que sempre versa sobre els objectes de després gaudirem a través dels nostres telescopis.

Seguidament tindrem a bé il·lustrar-vos sobre les constel·lacions que veiem en el cel a ull nu amb l’ajut del nostre potent raig làser, per a continuació endinsar-nos en les profunditats del cel i ensenyar-vos allà que dista anys llum de nosaltres... els estels, i els objectes de cel profund... el cúmul globular de Pegàs (M-15), el doble cúmul obert de Perseu (NGC 869-884), la gegantina galàxia d’Andròmeda... com sempre ens hem de reservar el dret a canviar d’objectes depenent de la qualitat del cel o de la llum de la Lluna.


Tingueu present que si voleu gaudir dels paisatges de la Lluna heu de venir el cap de setmana del 13 i 14 ja que aquesta es trobarà en fase creixent... o si voleu admirar la llum del clar de Lluna haureu d’assistir el 20 o 21 (els nostres caps de setmana son de divendres i dissabtes)... aquest últim també observarem el color dels estels com Vega, Antàres o Albireu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada