2.2.15

Febrer 2015, Júpiter guanya alçada.

Aquestes nits de febrer el planeta Júpiter calmosament va guanyant alçada, i això afavoreix la seva observació... aquest es doncs, el nostre objectiu planetari d’aquests propers mesos de final d’hivern i de l’inici de la primavera.De mentre continuarem mostrant-vos el bonic cel hivernal, farcit d’objectes llunyans de gran bellesa, com la nebulosa d’Orió, el cúmul obert d’estrelles que anomenem Plèiades que es situa a la també hivernal constel·lació de Taure... el doble cúmul de Perseu, les galàxies de Bode.

Tot això tenint en compte que, prèviament, us haurem interpretat la nostra exposició sobre la mida dels objectes estel·lars, la xerrada que us parla dels objectes que us hem anomenat, i la observació a ull nu amb l’ajut del nostre potent làser que us il·lustrarà sobre les constel·lacions que aquests dies culminen el cel a l’hora del nostre “Bateig de cel”.
Aquest mes de febrer la Lluna es farà plena a primers de mes i el creixent es deixarà veure a finals... moment, se’ns dubte, idoni per a poder gaudir-la, si això és el que desitgeu (a la foto l'aspecte que tindrà la Lluna el dia 21 de febrer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada