2.2.16

Febrer 2016, marxa Urà per donar entrada a Júpiter.Aquest mes de febrer ens donarà peu a acomiadar-nos d’Urà, el planeta que ha estat als objectius dels nostres telescopis durant els mesos d’aquest d’hivern i dels propers... i a donar la benvinguda a Júpiter, el primer de la conjunció de planetes que podrem visitar durant els mesos d’aquest proper estiu, i de les èpoques estivals venidores.

Paral·lelament a aquest esdeveniment planetari, el cel d’hivern acabarà de culminar, tot ell ple d’objectes de cel profund de gran bellesa, la nebulosa d’Orió, el cúmul d’estels de les Plèiades, o el doble de Perseu, la doble Càstor dels Bessons, per posar alguns exemples.

Abans d’això, com sempre, us haurem explicat la nostra exposició permanent sobre les mides dels astres, i us haurem donat la nostra xerrada introductòria sobre la vida d’un estel, els principals tipus d’objectes que trobem al cel nocturn, i el planeta que aquell dia tinguem al cel per a ser observat.

Si veniu, tingueu en compte que el cap de setmana del 13 tindrem una Lluna creixent ideal per a ser observada, i el següent estarem en el punt més proper del pleniluni per a gaudir del seu clar de Lluna.

En els dies posteriors a la vostra visita, rebreu un correu d’agraïment, farcit d’adreces web interessants dirigides a tot tipus d’edats per a continuar gaudint d’aquesta meravellosa ciència, des de casa.

Gràcies per llegir-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada